Capoeira

  • Workshop van de bekende dans-acrobatiek-sport uit braziliĆ«.
  • Opzwepende muziek, vloeiende bewegingen en perfecte samenwerking.
  • Op de klanken van de berimbau speel je het spel waarbij het gaat om slimheid, techniek en snelheid
  • minimaal 20 pers. / duur 2 uur
  • 10 - 20 pers. euro 27,50 / ex btw 25,-
p.p. euro 17,50 / ex btw 14,50 Reserveer nu!

Andere activiteiten & workshops

Bubble voetbal

Lees meer >

Cocktail shaken

Genieten met een zelfgemaakte cocktail in de hand, voetjes in het zand en uitzicht over zee. Shake per persoon 2 eigen cocktails. Tijdens de workshop leer jij de perfecte cocktail te bereiden.

Onder professionele begeleiding van een leuke bartender ga je aan de slag met shakers, muddlers en barspoons. We behandelen kort met leuke weetjes de verschillende technieken en heel even kort het het ontstaan van de cocktail. Welke cocktails je gaat bereiden, is nog een verrassing. Als je echt niet van verrassingen houdt, dan verklappen we het. Ook de mogelijkheid om alcoholvrije cocktails te bereiden.

Kan apart boeken of natuurlijk combineren met andere strandactiviteit voor je beachevent, stranduitje, bedrijfsuitje, teamuitje of strandfeest. Werken samen met evenementenbureau www.belevingaanzee.nl en www.sharpevents.nl.

Lees meer >

BeachVolleybal

Met je voeten in het zand en de zon in je gezicht sportief maar tegelijk ontspannen bezig zijn. Een toernooi spelen inclusief organisatie of alleen de materialen huren of liever gewoon een net met een bal zodat je ongedwongen met elkaar een balletje kunt slaan? Het kan allemaal!

Volleybal op het strand van Scheveningen

Lees meer >