Powerboot

Rib varen op een van de powerboats vanuit Scheveningen Haven op loopafstand van onze beachclub. Vaar mee voor een spectaculaire rib powerboat rally run op de Noordzee. Dit is niet zomaar een tochtje met een speedboat, maar een echte adrenaline kick!

  • Vaar mee voor een spectaculaire rib powerboot rallyrun op zee.
  • Echte adrenaline kick.
  • Vertrek uit haven op loopafstand van ons strandpaviljoen.
  • Uitgebreide briefing, bril en reddingsvest aan, en gas erop tot 90 km p. uur.
  • minimaal 4 pers. / duur 1.5 uur
p.p. euro 39,50 / ex btw 33.- Reserveer nu!

Andere activiteiten & workshops

Salsa Workshop

Lees meer >

Cocktail shaken

Genieten met een zelfgemaakte cocktail in de hand, voetjes in het zand en uitzicht over zee. Shake per persoon 2 eigen cocktails. Tijdens de workshop leer jij de perfecte cocktail te bereiden.

Onder professionele begeleiding van een leuke bartender ga je aan de slag met shakers, muddlers en barspoons. We behandelen kort met leuke weetjes de verschillende technieken en heel even kort het het ontstaan van de cocktail. Welke cocktails je gaat bereiden, is nog een verrassing. Als je echt niet van verrassingen houdt, dan verklappen we het. Ook de mogelijkheid om alcoholvrije cocktails te bereiden.

Kan apart boeken of natuurlijk combineren met andere strandactiviteit voor je beachevent, stranduitje, bedrijfsuitje, teamuitje of strandfeest. Werken samen met evenementenbureau www.belevingaanzee.nl en www.sharpevents.nl.

Lees meer >

Bubble voetbal

Lees meer >