Genieten van een heerlijk diner zonder gebonden te zijn aan een zitplaats.
Gerechtjes bereid in de keuken en live op de BBQ eet je uit de ‘hand’.
Zo komen er glaasjes, amuselepels, hippe prikkers en mooie bordjes voorbij.
De gerechtjes vormen samen één compleet diner.
Graag stellen we samen met u een menu samen.
Vegetariërs worden ook verwend en de gasten met allergieën.
Vanaf 50 personen. Prijzen zijn incl. en excl. btw vermeld.
Koude voorgerechten:
Geschroeide tonijn met wasabi-soja-saus
Crostini carpaccio, pijnboompitten, grano, truffelolie
Warme voorgerechten
Tante door kipfilet van bbq met mangochutney
Lichte heldere lentesoep
Hoofdgerecht
Black agnus steak, gamba, pasta en ratatouille
Nagerecht
Rood fruit met amaretto Sabayon
Glaasje feestelijke cava bubbels
Oesterman loopt bij uw langs, en opent live uw oester.
Amuse:
Makreelmousse op dille krokantje
Langzaam gerookte biokip op rostirondje
Soepje:
Pompoensoepje met lychee en koriander
Koude voorgerechten:
Geschroeide tonijn met wasabi-soja-sesamsaus
Crostini carpaccio, pijnboompitten, grano, truffel
Carparccio van koolrabi met appelcitroendressing
Warme voorgerechten
Gerookte eendenborst in basilicum flensje, champignon coulis
Hoofdgerecht
Coquille met gebakken spinazie en mini asperge
Black Agnus Steak gegrild, grote gamba, tricolore tagiatelle en ratatouille
Nagerecht
Rood fruit met amaretto Sabayon
Kaasplank
Bonbon van geitenkaas met gedroogde abrikozen en pistachenoten
Brie op toast met cranberrycompote