Teambuilding Scheveningen

Leuke orginele teambuilding strandactiveiten zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Maak uw teamevent compleet met BBQ, drankjes, borrel of strandfeest. Versterk de band tussen collega’s met een hoop plezier.

Lees over ervaring teambuildling dag:

Ontvangst strandtent

Het was een mooie zomerdag toen het team van ons bedrijf bij elkaar kwam voor een onvergetelijk teambuiding bedrijfsuitje op het prachtige strand van Scheveningen. De leidinggevenden hadden besloten om de teambuilding naar een hoger niveau te tillen, en er stonden tal van originele en actieve activiteiten op het programma.

Korte presentatie van directeur

De directeur hield een korte presentatie met een groot scherm over de cijfers afgelopen jaar en wat de nieuwe doelen zijn. Ook hield hij een korte bedank speech over iedereen z’n inzet en zette een paar collega’s extra in het zonnetje die met pensioen gaan.

Enthousiaste begeleiders

Bij aankomst werden de medewerkers warm verwelkomd door enthousiaste begeleiders, die meteen voor een energieke sfeer zorgden. Het strand was omgetoverd tot een speelveld vol uitdagende opdrachten en teamuitdagingen.

Toegankelijke activiteiten

De dag begon met een spannende expeditie Robinson on the beach. De teams werden opgedeeld en kregen de opdracht om samen te werken om verschillende hindernissen te overwinnen. Van het bouwen van een gezamenlijk katapult tot het maken van vuur, de medewerkers werden op de proef gesteld op het gebied van samenwerking en communicatie.

Lunch voor alle dieetwensen

Na een intensieve ochtend was het tijd voor een welverdiende pauze. De eventlocatie beachclub copacabana had gezorgd voor een uitgebreide lunchbuffet met verse sappen.

Vervolg activiteiten

Na de lunch stonden er nog meer uitdagende activiteiten op het programma. “Wie is de kwal?” was een ludieke variant op het bekende spel, waarbij teams moesten raden wie de ‘Mol’ was door middel van creatieve opdrachten en hints.

Beach BBQ en strandborrel

De strandtent event locatie had gezorgd voor een uitgebreide barbecue met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Het geluid van de golven op de achtergrond en het zachte zand onder hun voeten zorgden voor een ontspannen sfeer.

Winnaars wisseltrofee

De dag werd afgesloten met een feestelijke borrel op het strand. Onder het genot van hapjes en drankjes werden de winnaars bekendgemaakt en ontvingen zij een indrukwekkende wisseltrofee. Het gelach en de positieve energie op het strand waren het bewijs van een succesvolle teambuildingdag die niet alleen de banden tussen collega’s versterkte, maar ook voor onvergetelijke herinneringen zorgde.

Vernieuwde energie en saamhorigheid

Met een gevoel van saamhorigheid en vernieuwde energie keerde het team van ons bedrijf terug naar kantoor, klaar om samen de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Het bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen had niet alleen het team versterkt, maar ook laten zien dat hard werken en plezier perfect hand in hand kunnen gaan.