Je kan bij ons fulltime, parttime, in het weekend of als vakantiebaan aan de slag. Ervaring is niet een eis om ons beachteam te komen versterken! We nemen de tijd om je goed en rustig in te werken. Ondanks de weersverwachtingen hebben wij mede door events en de grote aantrekkingskracht van Scheveningen meer dan genoeg werk.
Jij bent samen met je collega’s het gezicht van onze beachclub en zorgt dat gasten zich welkom voelen, ook als het heel druk is. Je maakt met zorg de bestellingen van je collega’s en zet deze klaar. De runners en bediening brengen de drankjes weg. Je bent verantwoordelijk voor een nette en schone bar, voorbereidende werkzaamheden en kwaliteit. Meer ervaren: dan stuur je de drank-runners aan en doe je de levaranciers bestellingen.
Centraal gelegen op het strand van Scheveingen tussen de haven en pier. Unieke locatie aan boulevard net buiten het ‘drukke’ gedeelte. Met een superleuk team staan we al 15 jaar garant voor genieten en kwaliteit op het strand.
We zijn een strandrestaurant en een eventlocatie. De hele week open voor ontbijt, lunch, diner en de leukste stranduitjes.
We hebben een groot terras, een ruim strand met bedjes en gezellig paviljoen. Menukaart met klassieke gerechten en trendy seizoenspecials. Door de gebruikte natuurlijke materialen, grote loungebanken, veel kussens en vuurhaarden met uitzicht op zee krijg je snel een vakantiegevoel. Ons seizoen loopt van 1 maart tot en met 1 november.
Het gastvrij ontvangen en informeren van de gasten, het opnemen van de bestellingen, tafels afruimen en afrekenen. Het klaarmaken van dranken en serveren van food&drinks doe je op rustige dagen zelf omdat er dan er geen barmedewerker en/of foodrunners zijn. Je bent medeverantwoordelijk voor het verzorgen van de mise en place (voorbereidende werkzaamheden).
Aan einde van je dienst zorgen dat alles weer schoon en opgeruimd is, je kassa-portomonee tellen en een gezellig sluitdrankje doen met je collega’s. Je staat onder leiding van de bedrijfsleider en werkt nauw samen met andere bedienend medewerkers, bar- en keukenmedewerkers en food- en drankrunners.
Je brengt het eten en drinken naar de tafel van de gasten. Het werk van de runner helpt de bediening vrij te maken, zodat die zich meer kan concentreren op de klantenservice en bestelling opnemen. Een ervaren runner kan ook een gedeelte van bedieningswerk uitvoeren. Door met runners en bediening te werken verbetert de efficiëntie en dan ook de klanttevredenheid. Je krijgt een vast uurloon en deelt mee in de fooi.