Vacatures

WERKEN OP HET STRAND VAN SCHEVENINGEN

Zin in leuke strand avonturen en goed verdienen? Dan zoeken we jou om ons gezellige team te versterken! Ervaring is geen eis.

HORECA HELDEN m/v

Ben jij klaar om je carrière een zonnige wending te geven? Heb je een natuurlijk talent om gasten te verwennen terwijl je met je voeten op het strand staat? Dan ben jij de stralende horecaheld die we zoeken.

BEPAAL JE EIGEN UREN

Je kan bij ons fulltime, parttime, in het weekend of als vakantiebaan aan de slag. Ervaring is niet een eis. We nemen de tijd om je goed en rustig in te werken. Ondanks wisselvallig weer hebben wij door events en de grote aantrekkingskracht van Scheveningen meer dan genoeg werk.

LEKKER VERDIENEN

We betalen een goed salaris en daarbij komt nog je fooi, die wordt verdeeld over runners, bediening en barpersoneel. Tijdens je werktijden is je eten en drinken gratis. Buiten je werk krijg je 50% korting. Wat ga je verdienen…

MEDEWERKER BEDIENING

FOOD DRANK RUNNERS

BAR PERSONEEL

WIE ZIJN WIJ?

Centraal gelegen op het strand van Scheveningen tussen de haven en pier. Unieke locatie aan de boulevard net buiten het ‘drukke’ gedeelte. Met een superleuk team staan we al 20 jaar garant voor genieten en kwaliteit op het strand.

We zijn een strandrestaurant en een eventlocatie. De hele week open voor ontbijt, lunch, diner en de leukste stranduitjes.

VAKANTIE GEVOEL

We hebben een groot terras, een ruim strand met bedjes en gezellig paviljoen. Menukaart met klassieke gerechten en trendy seizoenspecials. Door de gebruikte natuurlijke materialen, grote loungebanken, veel kussens en vuurhaarden met uitzicht op zee krijg je snel een vakantiegevoel. Ons seizoen loopt van 1 maart tot en met 1 november.