Beach zeskamp

Leuke toegankelijke beachgames met een hoop lol. Toegankelijk voor iedereen. Competitief strandspellen, gebaseerd op de zeskamp. Wij kunnen de spellen aanpassen aan de samenstelling van de groep.

Sportief en gezellig

Deze activiteit is perfect om op een sportieve en gezellige manier te ontspannen. Hieronder lees je diverse strandspellen die we aanbieden. Afhankelijk van jullie groep en het weertype maken we hier een selectie van 6 stuks van.

Strandspellen

Strandspellen zoals: Wandelende A, spetterende waterrace, bamboe toren bouwen, zandsculptuur bouwen, strandpuzzelen, zomerskieen, vliegend strandtapijt, frisbee, wiebelende tafels met blindoek, raadsels en katapult.

  • Leuke teambuidling strandactiviteiten.
  • Inclusief complete organisatie, begeleiding, materialen en prijsuitreiking
  • Maak teams van te voren, of wij doen het ter plaatse
  • Geschikt voor iedereen.
  • Minimaal 20 pers. / duur 1.5 uur
  • 20 - 50 pers. 22,50 / ex 18,60
p.p. euro 17,50 / ex btw 14,50 Reserveer nu!

Andere activiteiten & workshops

Power Vliegeren

Ready to fly? Met krachtige vliegers op het strand. Het is toegankelijk voor iedereen. Leuke, sportieve met veel lol teambuilding activiteit. Want je moet elkaar wel helpen.

Kleine en grote vliegers

Na een korte instructie op het strand over het gebruik van de powerkite ga je direct aan de slag onder begeleiding van enthousiaste instructeurs. Je kan beginnen met een kleine vlieger en bij meer vertrouwen over te stappen naar een krachtigere grote vlieger.

Bestuurbare kite

De kite is met de twee lijnen bestuurbaar en kan je zo het windvenster opzoeken om misschien wel een klein sprongetje te wagen.

Lees meer >

Salsa Workshop

Lees meer >

Beachday Combi

Lees meer >