SAMENWERKING BELEVING AAN ZEE

05 / 01 / 2022

De leukste beachevents aan het strand van Scheveningen.

BBQ, diner, drankjes, cocktails en…… strandactiviteiten, dat maakt een beachevent zoals een bedrijfsuitje compleet. Schoenmaker blijf bij je leest is een bekend oud gezegde. Maar nog steeds oh zo waar….

Beachclub Copacabana gelegen aan de boulevard net buiten het drukke Scheveningen ontvangt kleine en grote groepen voor een actief stranduitje. Warm ontvangst op unieke locatie, heerlijk eten, BBQ, frisse drankjes en goede service maakt dat de gast vanaf binnenkomst geniet. Dat is wat we goed doen… voor activiteiten willen we een andere ‘schoenmaker’.

Voor de strandactiviteiten werken we samen met professionele evenementenbureaus.

Zo werken we samen met het evenementenbureau beleving aan zee uit Scheveningen. Zij hebben veel ervaring, zeer betrouwbaar en maken er altijd een topdag van op het strand. Ze blijven vernieuwen met orginele en voor een ieder toegangelijke strand activiteiten. Spelen goed in wat er leeft en populair is op dit moment. Expeditie Robinzon on the beach is al jaren een hit op het Scheveningse strand. Ja…. inderdaad gebaseerd op het bekende tv programma.

Vernieuwende activiteiten op het strand.

In 2020 kwamen ze met Wie is de Kwal….  ja …. wederom inderdaad gebaseerd tv programma maar nu op Wie is de Mol. Te gekke uitdagingen, raadsels en opdrachten voor ieder toegangkelijk maar nu met een extra twist. Wie is de saboteur? Een echt teambuilding activiteit met hoop actie, concentratie, denkvermogen, mensenkennis maar vooral lol!

Beleving aan zee is een levendig organisatiebureau actief voor in de omgeving Scheveningen, Den Haag, Kijkduin, Wassenaar en hoek van Holland. Met Milan Verwoerd, Jeroen van der Ende, Lisa, Vera en een groot team instructeurs wordt het altijd een heerlijke actieve dag op het strand.

Klik hier voor website Beleving aan zee.